Σάββατο 12/1 – Αρμός Live!

/, Jan 19/Σάββατο 12/1 – Αρμός Live!

Σάββατο 12/1 – Αρμός Live!

Το Συγκρότημα Αρμός για μια μοναδική εμφάνιση στο «Απέριττον», το  Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019!

Οι Αρμός, το συγκρότημα από την Κρήτη, που έχει αποσπάσει θετικότατα σχόλια τόσο για τις τρεις δισκογραφικές του δουλειές όσο και για τις ζωντανές εμφανίσεις του, μας παρουσιάζει μια νέα δυνατή μουσική πρόταση!

Έχοντας πλέον εμπειρία αρκετών χρόνων σε μουσικές παραστάσεις και κουβαλώντας στις “αποσκευές” τους την προίκα των μεγάλων συνεργασιών τους με κορυφαία αυτήν με τον μεγάλο συνθέτη Θάνο Μικρούτσικο, οι Αρμός,  καταφέρνουν να δημιουργήσουν υπέροχες μουσικές βραδιές, με το κοινό να τους αγκαλιάζει θερμά σε όλες τις εμφανίσεις τους, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα με παρεΐστικη διάθεση όπου τα τραγούδια γίνονται ο απόλυτος δίαυλος επικοινωνίας και ανταλλαγής συναισθημάτων.

Στο πλούσιο πρόγραμμα τους εκτός από τις δικές τους συνθέσεις παρουσιάζουν τραγούδια σπουδαίων Ελλήνων συνθετών και πιο σύγχρονων τραγουδοποιών, ενώ χαρακτηριστική είναι η έντονη αναφορά, στο δεύτερο μέρος του προγράμματος, στο “παλιό καλό” λαϊκό ελληνικό τραγούδι.

Το συγκρότημα Αρμός είναι οι : Λευτέρης Μουρτζάκης στο τραγούδι, Μάνος Σμαργιανάκης στο τραγούδι & την κιθάρα και  Απόστολος Ξυριτάκης στο πιάνο και τις ενορχηστρώσεις.

Μαζί τους επί σκηνής ο Στέφανος Κουρουπάκης στο κοντραμπάσο και  Θανάσης Βασιλάκης στο μπουζούκι και το μαντολίνο.

2019-01-18T13:08:26+00:00